6 Şubat 2012 Pazartesi

Kubo'ya Mektuplar Vol.V


Sevgili Kubo,

Evet, geri döndüm karpuz kabuğum Kubo’cuğum! Biliyorum özledin beni ama hiç yılışma ben sana gücendim. Bunca zaman bilerek yazmadım; çünkü içim kurudu senin dandirik Bleach’in yüzünden!

Ben sana geçen mektubumda demiştim Ichigo’ya shinigami güçlerini geri ver diye. Aferim söz dinledin, dediğimi yaptın ama bu hikaye nereye gidiyor bana bir açıklar mısın? Ölümcül sıkıcı fullbring filler’ı – hiç bana cevap verme o benim için filler idi – bitti kabul ediyorum da peki şimdi ne olacak? Gittin açke pakçe Ukitake Taicho’ya bok attın, adamı pislik gibi gösterdin. Gizli gizli işler çeviriyormuş gibisinden lekeledin. Niye taktın şimdi sen bu hasta adama? Günahtır, utan kendinden utan!

Hem ne öyle aynı şeyleri temcit pilavı gibi önümüze seriyorsun. İlla bir hain olacak, shinigamileri satacak, Karakura şehrini yok etmeye çalışacak bilmem ne!  Ne var arkadaşım bu Karakura’da herkesin derdi olmuş. Ayrıca o çizimler ne allahasen! Bir sayfa bina çiziyorsun, bir sayfa göz çiziyorsun sonra bir iki sayfa renkli Ichigo, Rukia koyuyorsun hoop bitti 23 sayfa geçmiş olsun. Bak Rukia demişken kızın saçlarını kesmişsin iyi olmuş,  güzel olmuş da o suratının ortasındaki saçı da kaldır sana zahmet. Kız ibişe benziyor yahu!  Yırtınıyorum Ichigo ile aralarını yap diye ama bakmaz tabi çocuk, kızın yüzü görünmüyor ki! Not al bunları not al!

Bleach’i sırf bunca yılın hatırı için okuduğumu bilesin yoksa yüzüne bakılacak halde değil. Bak yine nabzım 150’ye çıktı senin yüzünden. Tansiyon aleti bileğimde bilezik oldu sana laf anlatmaya çalışmaktan, sağlığımı tehlikeye atıyorum. Vericem Getsuga Tensho’ yu beynine beynine akıllanacaksın sonunda.

Geçen patronunla bizim evin önünde kardan adam yaparken seni konuştuk.” Kubo iyice zıvanadan çıktı, ücretsiz izin mi versen acaba biraz kafası dinlense?” gibisinden bir öneride bulundum. Fikrime çok sıcak baktı haberin olsun. Sonra “Yea sizin şirkette bana göre bir iş var mı? Malum işsizim bu ara kendime layık bir iş bulamadım.”dedim.  “Ne demek Intergalactic, dükkan senin buyur anahtarı.” dedi, çıkardı verdi anahtarı. “Yea hadi git işine!” dedim, yapıştırdım kartopunu bunun alnının ortasına. Gül gül öldük.

Diyeceğim o ki Bleach için son şansın, düzelttin düzelttin yoksa acımam alırım işini elinden. Neyse kuzum havalar soğuk, kar kış gırla. Dikkat et yerler buz, düşüp kıçını kırmayasın. Bak annemler de sana çok selam söylüyor yani söylemiyor ama tanısalar söylerlerdi keh keh! Bak sevdiğimden takılıyorum sana böyle alınmıyorsun değil mi? Keh keh!

Sevgilerle,
Intergalactic Girl

2 yorum:

  1. Yine harika bir yazı olmuş aklına sağlık

    Bleach son sezona girdi

    One piece izlemiyorsan tavsiye ederim. Ağlama garantilidir :D

    YanıtlaSil
  2. Teşekkür ederim ^^

    Evet bu son arc imiş. Artık kime mektup yazarım bilemiyorum, üzüldüm :D

    One Piece izliyorum ama ben ona geriden gelenlerdenim daha 160. bölümdeyim. Bir süredir de izlemiyordum ama devam edicem, bakalım =)

    YanıtlaSil