30 Temmuz 2010 Cuma

Kubo'ya Kucak Dolusu Sevgiler

Sevgili Kubo,
Nasılsın? İyisindir inşallah. Beni sorarsan sayende sinir hastası kıvamına geldim kuzum. Nedir bu Bleach'in hali? Manga yine tırtlıktan geçilmiyor. Kaç chapter oldu sabırla bekliyorum, hadi şimdi çocuğu sıkıştırmayayım bir şey yazmayayım, elbet vardır bir bildiği diyorum ama... Nerdee!
Ne zaman Isshin'e "Getsuga Tensho" dedirttin, yüreciğim hop etti, dur dedim oluyor bir şeyler sonrasında pıstın kaldın. Yavrum, çilek beyinli Ichigo'nun eften püften arkadaşlarıyla zaman kaybedeceğine kralların kralı Zaraki'yle, genç kızların sevgilisi asortik Byakuya'yı geri getirsene!


Peki ya 414 neydi öyle? Aman bir şaşırdık bir şaşırdık. Kurt suratlı Gin'den böyle bir hareket beklemiyorduk, hiç birimiz düşünemedik bunu. Kuzum dalga mı geçiyorsun ? Gin'nin ne mal olduğunu dünya alem öğrendi, herkes biliyordu zaten Aizen'e kelek yapacağını.
Olmuyor Kubo'cum olmuyor! Bak yine sinirlendim tansiyonum çıktı senin yüzünden. Tez vakitte kendini topla, işini ciddiye al. Hikayeyi mundar etme! Zaten Ulqi'yi öldürdüğünde yazdım seni kara listeye, şu Isshin'nin olayı en kısa zamanda açıklamazsan kendini kapının önünde bulursun benden söylemesi. Patronunla konuştum haberi var.
Kendine çok iyi bak, banyodan sonra saçlarını kurut, hasta olma!
Sevgilerle
Intergalactic Girl ^^

2 yorum:

  1. Hay ellerin dert görmesin, uzun zamandır okuduğum en iyi spoiler barındıran sitem içerikli yazıydı. İyice çığrından çıktı Kubo ama geçen haftaki bölümle tansiyonu arttırdı. Her ne kadar Gin'in böyle yapacağını uzun zamandır tahmin etsek de ben baya bir heycanlandım beni manga'ya geri döndürdü yoksa bitmesi taraftarıydım artık, ki Aizen ölürse bitebilir de.

    Şu saatten sonra Isshinle ve Ichigo'yu Aizen'e karşı hazırladığına göre Aizen henüz ölmeyebilir ve yine uzatır da uzatır mangayı. Cidden bir Zaraki bir Byakuya vardı onlara ne oldu. Tek açıklaması var Kubo sıkıldı artık!!

    YanıtlaSil
  2. Haklısın Kubo sıkıldı, ama bizi de sıkıyor. Dediğin gibi bitirsin en iyisi ama doğru düzgün bitirse keşke. Devam edecekse de bir ara falan versin, kafasını toplasın olmuyor böyle =p

    Aizen, Ichigo'yla kapışmadan hayatta ölmez. Ama benim derdim Isshin =p Bir onu merak ediyorum diyebilirim. Gücü nerden gelir? Neden bırakmış bu işleri? Zangetsu olayı nereye bağlanacak? Bu sorulara cevap bekliyorum ama daha çok beklerim sanki =p

    YanıtlaSil