26 Nisan 2010 Pazartesi

Teach us, Ginpachi Sensei!



Eğer bir anime'nin içinde yaşayacak olsaydım kesinlikle Gintama'da yaşardım. O nasıl bir absürdlüktür? O vurdumduymazlık, efendime söyleyeyim saldım çayıra mevlam kayıra halleri... Çok eğlenceli, pek komik, insanı güldürüyor değil! İnsanın çene kaslarını ağrıtacak cinsten bir komedi barındırıyor. Özellikle izlerken bir şeyler yiyip içmek çok sakıncalıymış. Ben bugün bunu gördüm. Ağızdaki tüm meyve suyu monitöre püskürtülebiliyormuş. Sadece "güldük, eğlendik" de değil! Aksiyon olayını da bitirmiş. Bleach'e kafa tutacak nitelikte dövüş sahneleri mevcut desem yalan olmaz. Kısacası,en ciddi anlarda bile -ki bahsi geçen ciddi anların ne kadar ciddi olduğu da tartışılır- bomba esprilerin havada uçuştuğu, anti-depresan niyetine günde 3 öğün,yemeklerden sonra alınması gereken bir anime Gintama. Hele ki episode'ların sonundaki "3-Z Class's Ginpachi Sensei" nin ayrı bir hastasıyım. Beni de yazdırın o sınıfa, ben de yaşayayım Edo'da, ne olur sanki? Çizin beni Gintoki'nin yanına,bütün gün çilekli süt içip, parmağımız burnumuzda Jump okuyalım! Ben bir bunu istiyorum! ^.^

2 yorum:

  1. ahaha bunu bir tek sen istemiyorsun merak etme :D ah şu Hideaki shorachi beni de yorozuya elemanı yapaydı ahh... (hatta kabuki chou'da çalışan biri bile olabilirdim o derece :P)

    Bütün shounenlerden daha shounen, herşeyden komik, hatta bütün dramalardan daha dram bir anime, bütün özellikleri resmen üst seviyede.

    Gece de izlenilmesi sakıncalı komşulardan azar işitebiliyorsun... bu animenin yanında diğer animelerin hepsi çöp gibi kalıyor malesef.

    Bu arada blogun yeni sanırım... bol bol yaz biz de okuyalım *-*

    YanıtlaSil
  2. evet tamamen katılıyorum mükemmel bir anime
    özellikle seiyou lar karakterlere ancak bu kadar uyabilir bence, kagura ve gin-san'ın seslendirmelerine bayılıyorum.

    şimdiye kadar 26 bölüm izledim ve bayıldım
    devamının da keyfini çıkaracağım.

    YanıtlaSil