2 Ağustos 2011 Salı

Kubo'ya Mektuplar Vol.IV


Sevgili Kubo,
Nasılsın kuzum? Biliyorum özlemimden çılgına döndün benden bir mektup, bir satır bekledin aylarca. İşte geri döndüm ama sanmayasın ki ellerimde çiçeklerle, çikolatalarla döndüm. Sana laflar hazırladım Kubo Efendi!

Sen bizim Bleach’imizi ne hale getirdin adam? Fullbring diye tırt bir arc’a sardın gidiyorsun. Ben hayatımda böyle kötü main arc görmedim. Filler gibi geliyor hala inanamıyorum inanmak istemiyorum! Bu Ichigo oğlan shinigamiydi, hollowdu bilmemneydi. Sen şimdi fullbring yaptın çocuğu. Bir de  garip bir kıyafet  giydirdin. Ne yapıyorsun Kubo? Ana karakteri maymuna çevirdin. Nerde o Final Getsuga Tenshou’daki karizma Ichigo, nerde hee? Ayrıca yine bir sürü birbirinden itici yeni karakter sokmuşsun. Hele o Ginjo… Yok hakkında konuşmaya dermanım yok!

Olmuyor Kubo’cuğum olmuyor!  Bir efsane mangayı boka çeviriyorsun kuzum bak sinirden ellerim titriyor yeminle. Senin yüzünden genç yaşımda tansiyon hastası oldum. Yeni arc’da gelişen olaylar hakkında tek söz etmek istemiyorum o kadar kötü ki… Okuyucu shinigamileri görmek istiyor bunu bilesin! Nerde Kenpachi, nerde Byakuya, nerde Renji? Rukia’yı bile ortadan kaldırdın insafsız! Kaç kere dedim  Ichigo’yla aralarını yap diye sana, kaç kere!!

Bu iş böyle gitmez yavrucum. Sanma patronunla görüşmüyorum. Geçen tatildeyken karşılaştık, ağrıyan bacaklarımızı kuma gömerken seni konuştuk. “Çok boşladın bu çocuğu Intergalactic, ben söz geçiremiyorum bari sen başında dur yol göster, eti senin kemiği benim.” dedi.  “Ne yapsak, acaba işten alıp tamircinin yanına çırak olarak versek adam olur mu ki?” dedim, bu fikre sıcak baktı haberin olsun.
Kuzum havalar fena sıcak öğlen vakti dışarı çıkmayasın, beynini pişirmeyesin.  O Ichigo’yu da derhal yeniden shinigami yap,  yoksa çirkinleşeceğim.  

O attığım terliği de geri getir!

Sevgilerle ,
Intergalactic Girl