5 Eylül 2010 Pazar

Kubo'ya Mektuplar Vol.II

Sevgili Kubo,
Nasılsın? İyisin iyisin! Bakıyorum geçen mektubum seni çok sarsmış. Okuduktan sonra duvara yüzünü dönüp 10 dakika sessizce kendinden utanmış, Bleach'i adam edebilmek için düşüncelere dalmışsın. Aferim! Büyük ölçüde gelişim gösterdiğini görüyorum amaaa...

Kuzum ne oldu Gin'e öyle? Hani bu adam yılandı, sinsiydi carttı curttu?! Meğer içinde romantik prens yatıyormuş da bize çaktırmamış. Hadi tamam dedim adam sevmiş kızı intikam için beklemiş o kadar ama bu kadar çabuk harcamasaydın bari herifi! Nedir son durum öldü mü kaldı mı? Öldürme sakın, delirtme insanı!


Beni bilirsin oldum olası çilek marmelatı Ichigo'yu sevemedim, ısınamadım bir türlü. Ama o nasıl bir şey oldu öyle? His dünyasında ne fırtınalar koptu bu oğlanın da karizma şahanesi yaratığa dönüştü? Artist hareketlenmeler görüyorum Ichigo'da. Saçlar da supersonic olmuş gözümden kaçmadı. Şimdi iyi güzel sen bu çilekli sütü, çilekli votkaya dönüştürdün, hayvani güç kazandı falan ama diğer shinigamilerin değeri düştü be kuzum!

Bak demiyorum ki kötü gidiyor az biraz heyecan oldu bünyelerde ama gidişat beni endişendirmeye devam ediyor bilesin. Halen patronunla irtibat halindeyim. Geçen Facebook'da yolladığı komik videoya yorum yaparken senin iş meselesini hatırlattım. Gözüm üzerinde içini ferah tut Intergalactic dedi. Haberin ola! Kendine çok iyi bak, dediklerimi aklından çıkarma! Havalar hafiften soğudu içine fanila giy, belini üşütme!
Sevgilerle
Intergalactic Girl ^^